Asociația Centrul Socio – Cultural Communio sprijină organizarea Olimpiadei Naţionale de Fizică

La inițiativa Președintelui Pr. dr. Ionuț Ghibanu, Asociația Centrul Socio – Cultural Communio – Târgoviște, sprijină organizarea, de către Inspectoratul Școlar Dâmbovița, în parteneriat cu Universitatea „Valahia” din Târgoviște, a Olimpiadei Naţionale de Fizică, în perioada 3-7 mai 2019. Acest eveniment va reuni în vechea cetate de scaun a Ţării Româneşti aproximativ 675 de persoane şi va oferi o nouă ocazie de a populariza Municipiul nostru cu întregul său tezaur de spiritualitate și de cultură. Asociația Communio contribuie, astfel, la creșterea performanței educaționale şi este de un real folos comunității locale.

Reamintim că și cu alte ocazii Asociația Centrul Socio-Cultural Communio a contribuit la sprijinirea actului educațional, a proiectelor comunitare, precum și a tot ceea ce ține de promovarea omului, a educației, a spiritualității și culturii noastre naționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>