CARMEN HOLBAN, dep. PSD: „În plină campanie electorală, nicio activitate nu este mai eficientă decât comunicarea de la om la om.”

În ultimele zile, deputatul PSD CARMEN HOLBAN s-a aflat în mai multe localități ale județului, a discutat cu oamenii despre problemele acestora și a căutat soluții pentru rezolvarea lor. De asemenea, discuții privind dezvoltarea și modernizarea infrastructurii în comunitățile locale au avut loc și cu edilii din Târgoviște, Moreni, Răzvad, Ciocănești, Tărtășești, Bâldana și Gulia.

“Împreună cu primarul Târgoviștei am stat de vorbă cu locuitorii întâlniți în drum, le-am prezentat argumentele noastre și lista de candidați pentru Parlamentul European. Concluzia a fost clară: târgoviștenii votează PSD la alegerile Europarlamentare. Vom continua la pas, vom sta de vorbă, vom convinge!

La Moreni, sala Clubului Flacăra a devenit neîncăpătoare, pentru că morenarii și-au susținut candidatul la Europarlamentare.

Locul 1 pe listă la Europarlamentare!
Locul 1 pe buletinul de vot!
Locul 1 învingători in alegeri!

Locații diferite, însă același entuziasm și dorința unanimă pentru dreptate și respect în Europa.

La Ciocănești, Tărtășești, Bâldana și Gulia, dâmbovițenii ne întâmpină cu încrederea că lupta noastră nu va rămâne fără rezultat. Pe 26 mai, Dâmbovița alege PSD!

Chiar dacă unii susțin că PNDL este un program care trebuie ,,închis“, primarii nu sunt de aceeași părere. Primarul de Răzvad a semnat un contract de 12,7 milioane lei – Extindere Sistem de Canalizare în satele Valea Voievozilor și Răzvad prin PNDL. A mai reușit Emanuel Spătaru să finalizeze lucrările la Centru Educațional pentru Copii din Răzvad, proiect în valoare de 40.000 Euro, finanțat prin GAL.

PNDL este programul care ajută la dezvoltarea comunităților dumneavoastră. Accesați-l cu încredere și veți fi apreciați de cei pe care îi reprezentați.”

 

 

Deputat CARMEN HOLBAN, președinte OFSD Târgoviște

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *