Cine și de ce vrea capul lui Victor Ponta?!

Politic

Citeam de curând o analiza a evoluţiei economiei româneşti cu titlul –Ce nu se spune despre economia României-, din care am aflat, citez: “ Este primul an, din ultimii 12 ani, cand Romania a trait pe propriile picioare, si-a finantat cheltuielile curente din veniturile obtinute iar deficitul a venit doar din plata dobanzilor la imprumuturile imense luate in anii anteriori.”
Nu pot să nu fac legătura cu ce se întâmplă acum pe scena politică românească, primul ministru al României este chemat fix acum la DNA, ân calitate de suspect pentru fapte ştiute de ani buni.
De asemenea, încerc să nu cad în capcana întinsă de manipulatorii plătiţi cu bani grei să prostească poporul cu televizorul. Pentru că nu toţi suntem proşti ori orbi, mă simt îndreptăţită ca, măcar în numele cititorilor mei să adresez câteva întrebări:
1. Cine şi de ce vrea capul lui Victor Ponta?
2. La comanda cui acţioneaza DNA şi SRI? Să nu-mi spuneţi Iohannis, că nu înghit gogoaşa.
3. De ce fix când România dă semne reale de creştere economică, susţinere proprie financiară şi bunăstare, CINEVA, de UNDEVA, de departe, zic eu, vrea cu orice preţ ca Victor Ponta să nu mai fie premier.
4. Cine are interesul ca la cârma guvernării să se reîntoarcă incompetenţii care au sărăcit şi infometat profesorii, au alungat din ţară medicii, au tăiat pensii, salarii şi alocaţii?
5. Cine şi de ce dracului ne vrea neapărat dependenţi politic, economic şi financiar?
Manevrele, pe cât de abscure, pe atât de murdare, prin care se urmăreşte cu orice preţ înlăturarea primului ministru Victor Ponta, zic eu, că au legătură directă cu trendul ascendent al economiei României. Aaa, era să uit un mic amănunt, cei care strigă acum cu 7 guri că vor puterea, PNL, de fapt fost PDL, face parte din marea familie a POPULARILOR EUROPENI- prietenii lor şi duşmanii noştri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *