Consilierii PNL au demonstrat încă o dată grija și respectul față de cetățenii Municipiului Târgoviște

În cadrul recentei ședințe a Consiliului Municipal Târgoviște, consilierii PNL nu au fost de acord cu proiectul de Hotărâre care viza dreptul de preemțiune al Primăriei Târgoviște pentru achiziționarea imobilului cunoscut în Municipiu sub numele “ Casa d’ Italia ”.

Consilierii PNL -Târgoviște consideră că nu este oportună achiziționarea acestui imobil, mai ales în condițiile în care prioritățile Primăriei Municipiului Târgoviște ar trebui să fie cu totul altele.

Conferința de presă organizată la sediul Primăriei Municipiului Târgoviște arată dorința de politizare a unui act administrativ și oferă încă o data ocazia primarului Târgoviștei să-și ducă războiul obsesiv cu consilierii PNL.

Argumentul privitor la suma modică pentru achiziționarea imobilului arată superficialitatea cu care Administrația Târgoviștei tratează banul public.

Consilierii PNL au demonstrat încă o data grija și respectul față de cetățenii Municipiului Târgoviște, tratând cu responsabilitate modul în care trebuie cheltuit banul public.

De-a lungul istoriei, PNL a arătat întotdeauna un respect deosebit față de moștenirea culturală lăsată de înaintași și nu acceptă lecții de bună purtare de la aceia care, de-a lungul timpului, și-au făcut un titlu de glorie din a folosi vorbe fără acoperire în fapte.

 

 

 

 

Biroul de presă al PNL Dâmbovița

ADRESĂ: Bd.Libertății nr. 3, Târgoviște, Dâmbovița

TELEFON: 0728764020 || www.pnl.ro

E-mail: dambovitapnl@gmail.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>