Continua lucrarile la Cresa nr. 8 din municipiul Targoviste

Investitia, avand o valoare de 2.357.279,00 lei, are in vedere modernizarea integrala a corpului existent, dar si construirea unui alt corp de cladire, avand un regim de inaltime P+1E, o suprafata construita la sol de 417,33 mp si o suprafata desfasurata de 809,91 mp.
La nivelul parterului, cresa va beneficia de un dormitor, o sală de joacă, o sală de mese, o bucătărie cu spațiile conexe, de vestiare, grupuri sanitare, depozite de rufe, precum și de un ascensor pentru transportul alimentelor.
La nivelul etajului, cresa va avea un dormitor, o sală de joacă, 2 sali de mese, o bucătărie cu spațiile conexe, o calcatorie, grupuri sanitare si cabinet medical.
Totodata, proiectul presupune si achizitionarea mobilierului destinat dormitoarelor, cabinetului medical, bucatariei sau vestiarelor, dar si a echipamentelor medicale, electronice si electrocasnice.
Durata maxima de realizare a investitiei este de 24 de luni, iar finantarea lucrarilor este asigurata de catre Guvernul Romaniei, prin Programul National de Dezvoltare Locala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>