Cristian Stan: Îi rog pe cei din PNL să nu se mai facă de râs

 • 84
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  84
  Shares

Comunicat de presă PNL Târgovişte

PNL Târgoviște insistă asupra necesității ca subiectele importante pentru comunitate să fie aprobate în ședințe ordinare ale Consiliului Local Municipal Târgoviște, astfel încât fiecare comisie de specialitate să aibă la dispoziţie timpul necesar pentru a dezbate subiectele supuse aprobării și, în deplină cunoştinţă de cauză, să le avizeze pozitiv sau negativ, după caz.
Este și motivul pentru care, astăzi, 19 septembrie 2016, consilierii PNL Târgoviște au refuzat să participe la ședința extraordinară a forului, în condițiile în care a fost cea de-a doua ședință extraordinară consecutivă și a avut pe ordinea de zi subiecte foarte importante, precum: desemnarea reprezentanților consiliului local în comisiile de concurs pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori adjuncţi ai unităților de învățământ, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli, aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului „Modernizarea și reabilitarea Drumului de Centură al municipiului Târgoviște”. Este obligatoriu ca astfel de hotărâri, de o importanță capitală pentru comunitate, să fie discutate în comisiile de specialitate ale CLM pentru a fi luate deciziile corecte.
PNL Târgoviște refuză să fie considerată de catre PSD doar o masă de manevră, cu rol pur decorativ în Consiliul Local, în condițiile în care partidul roșu acţionează raportându-se exclusiv la majoritatea din CLM, motiv pentru care solicităm public iniţiatorului ordinii de zi, respectiv primarului Cristian Stan, să renunțe la metoda extraordinarelor cu care eludează legea și manifestă dispreț atât față de consilierii locali, cât și faţă de târgoviștenii pe care pretinde că îi reprezintă.

Purtător de cuvânt PNL Târgovişte,

Adrian Ghinescu


Declaraţie de presă Cristian Stan

Îi rog pe cei din PNL să nu se mai facă de râs!

În lipsă de subiecte și de simț al ridicolui, consilierii PNL Târgoviște au ales să-și motiveze absența „in corpore” de la ședința extraordinară convocată ieri dimineață printr-un comunicat jenant.

Nu aveam, oricum, foarte mari pretenții de acuratețe juridică din partea lor, dar le transmit că ședințele extraordinare sunt reglementate expres și nu eludează cu nimic legea. Faptul că cei din PNL nu au habar de legislație nu înseamnă că ea nu există!

Îi invit, respectuos, să se abțină de la un circ banal și să pună osul la treabă. Rostul lor nu este doar acela de a se prezenta la casierie pentru a-și ridica indemnizațiile pentru ședința ordinară lunară, ci de a servi interesele comunității ori de câte ori sunt solicitați.

Din păcate, consilierii PNL aleg ei înșiși să joace roluri decorative prin astfel de atitudini. Ce e trist pentru ei e că n-au înțeles nimic din votul de pe 5 iunie și trăiesc în continuare într-o iluzie în care sunt propriii lor eroi. De desene animate, aș adăuga eu.

Daniel Cristian STAN

Primarul Municipiului Târgoviște