Dep. CARMEN HOLBAN a fost realeasă președinte al OFSD Târgoviște

 • 61
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  61
  Shares

Luni, 2 septembrie, a avut loc, la sediul PSD Dâmbovița, Conferința de Alegeri a Organizației de Femei a PSD Târgoviște. În urma votului delegatelor prezente, deputatul Carmen Holban a fost reconfirmată în funcția de președinte al OFSD Târgoviște.

La eveniment au participat: europarlamentarul Rovana Plumb, președintele PSD Dâmbovița și OFSD, deputatul Claudia Gilia, președintele OFSD Dâmbovița, Elvira Șarapatin, deputat de Gorj,  Rodica Boboc, deputat de Vrancea, Rodica Paraschiv, deputat de Prahova și Maricela Cobuz, deputat de Suceava și primarul municipiului Târgoviște Daniel Cristian Stan, președinte PSD Târgoviște.

În urma Conferinței de Alegeri, conducerea OFSD Târgoviște este reprezentată de:

Carmen Hoban – președinte

Ioana Cristea – vicepreședinte

Rodica Nicolae – vicepreședinte

Maria Diculescu – vicepreședinte

Gabriela Pană – vicepreședinte

Cerasela Perijoc – vicepreședinte

Doina Boboacă – vicepreședinte

Mihaela Vulpoi – vicepreședinte

Luminița Gălbenuș – vicepreședinte

Maria Stoicescu – vicepreședinte

Iolanda Marinescu – vicepreședinte

Luchiana Oprea – secretar

Cremona Ionescu – membru

Ileana Nicolaescu – membru

Cristina Stroe – membru

Monica Ilie – membru

Nicoleta Papuc – membru

OFSD Târgoviște

„Le mulțumesc colegelor deputate Sarapantin Elvira, Boboc Rodica, Paraschiv Rodica și Cobuz Maricela pentru faptul că au fost alături de mine la aceste alegeri și de asemenea mulțumesc prietenei mele deputat Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovița, pentru modul exemplar in care a condus ședința de alegeri!

Un gând special de mulțumire doamnei președinte OFSD și PSD Dâmbovița, europarlamentarul Rovana Plumb, pentru prezență, cât și primarului municipiului Târgoviște și președinte PSD Târgoviște, Daniel Cristian Stan, pentu susținere!

În final, mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și vă asigur de aceeași prețuire!”, dep. CARMEN HOLBAN, președinte OFSD Târgoviște