Dep. CORNELIU ȘTEFAN, președinte PSD Dâmbovița, mesaj de recunoștință și respect pentru medici, asistente, oamenii de pe salvări, polițiști și jandarmi

Zilele acestea, privirile noastre pline de încredere sunt îndreptate către #medici#asistente, oamenii de pe #salvări#polițiști și #jandarmi, spre toți aceia care sunt în linia întâi în lupta cu această pandemie.
Unii dintre voi nu mai au timp pentru familiile lor, ocupați fiind cu salvarea și protejarea familiilor noastre.
🙏Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți.
🙏Vă mulțumim pentru că, deși nici voi nu sunteți imuni în fața acestui virus, vă reîntoarceți în spitale și pe străzi, încercând zi de zi să aveți grijă de noi!
Zilele acestea, prin comportamentul nostru, trebuie să demonstrăm că suntem alături unii de ceilalți și că facem tot ceea ce este posibil să luptăm împotriva răspândirii coronavirusului.
De aceea, am un mesaj către toți #dâmbovițenii și către toți #românii: rămâneți în case cât de mult timp puteți, nu ieșiți deloc dacă se poate. Dacă sunteți obligați să ieșiți, încercați să luați toate măsurile de siguranță pentru a vă proteja împotriva coronavirusului.
Printr-un comportament responsabil, împiedicăm răspândirea virusului și le dăm un răgaz medicilor în lupta cu această boală.
Haideți să le arătăm respectul pe care îl merită și să fim alături de ei.
Vă suntem recunoscători!
#multumim
#alaturidemedici
#eroi
#UnitipentruDambovita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *