Din Dâmbovița, mesaje de solidaritate cu Victor Ponta

politic-mesaje sustinere victor ponta

’’Cerem Primului Ministru, Victor Ponta,
să-şi continue mandatul cu care a fost investit’’

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a Partidului Social Democrat îşi exprimă solidaritatea cu domnul Victor Ponta, Primul Ministru al României şi Preşedinte al Partidului Social Democrat şi consideră că acesta trebuie să rămână premier, rezultatele guvernării reprezentând argumentul determinant.
Este suspect că Premierul României a fost citat şi i s-a adus la cunoștință calitatea de suspect în ziua în care Partidul National Liberal depune o moţiune fără consistenţă, fiind evident în imposibilitatea de a o trece prin Parlament..
Demersul domnului Klaus Johannis, privind solicitarea de demisie a Premierului nu este decât o abordare politicianistă, în afara cadrului constituţional şi nu are decât rolul de a sprijini Partidul Naţional Liberal în demersurile sale, Preşedintele României abandonând poziţia de neutralitate politică la care îl obligă Constituţia.
Cerem Primului Ministru, Victor Ponta, să-şi continue mandatul cu care a fost investit de cetăţenii României şi să continue punerea în aplicare a programului de guvernare.

Adrian Ţuţuianu
Preşedinte PSD Dâmboviţa

’’Victor Ponta trebuie să rămână în fruntea Guvernului României’’

Acuzaţiile la adresa premierului Victor Ponta sunt forţate şi suspecte, având în vedere că vin chiar în ziua în care PNL depune moțiunea de cenzură.
Guvernul condus de Victor Ponta şi PSD au adus România în cea mai bună poziţie economică şi socială pe care a avut-o în ultimii 25 de ani. Măsurile guvernamentale au adus bunăstare românilor și au redat încrederea investitorilor.
Primul ministru Victor Ponta a fost şi este unul din cei mai mari susținători ai proiectelor de dezvoltare a județului Dâmbovița.
Sunt solidar cu președintele PSD Victor Ponta şi susţin că trebuie să rămână în fruntea Guvernului României, atât în numele meu personal cât şi al milioanelor de români care i-au acordat votul de încredere în 2012.

Senator PSD Dâmboviţa
Valentin Calcan

’’Victor Ponta este cel mai bun premier al României ultimilor 25 de ani şi trebuie să continue programul de guvernare’’

Parlamentarii dâmboviţeni considerǎ cǎ acuzaţiile aduse la adresa Prim- Ministrului Victor Ponta sunt forţate şi suspecte, în contextul în care acestea vin exact în ziua depunerii moţiunii de cenzurǎ de cǎtre PNL.
Victor Ponta este cel mai bun Premier pe care l-a avut România în ultimii 25 de ani! Guvernul Ponta a îndreptat greşelile şi a reparat nedreptǎţile aduse de ante-guvernanţii sǎi, a adus creştere economicǎ şi un trai mai bun românilor.
Guvernului Ponta a acordat în permanenţǎ sprijinul necondiţionat pentru proiectele judeţului Dâmboviţa, pentru dezvoltarea acestuia.
Parlamentarii dâmboviţeni îşi exprimǎ în mod ferm susţinerea Premierului Victor Ponta care trebuie sǎ continue programul de guvernare.

Parlamentari PSD Dâmboviţa
Senator Leonardo Badea, Deputat Carmen Moldovan,
Deputat Zisu, Deputat Ionuţ Sǎvoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *