Echipajele ISU Dâmbovița au intervenit la 18 incendii săptămâna trecută

Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale I.S.U. “Basarab I” Dâmboviţa
în săptămâna 29 august – 04 septembrie 2016.

În săptămâna 29 august – 04 septembrie 2016, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la următoarele evenimente: 18 incendii (din care 13 au fost incendii de vegetaţie), 6 acţiuni pentru asigurare zonă, 3 acţiuni pentru asistenţă persoane şi 4 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (2 pentru salvare animale şi 2 pentru degajare copaci căzuţi pe carosabil).
Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 162 cazuri medicale.
Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, următoarele activităţi preventive: 14 controale pe linia prevenirii incendiilor, 2 controale pe linia avizării – autorizării, 1 control de specialitate pe linia protecţiei civile, 4 controale pe linia Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă şi 1 control pe linia înştiinţării-alarmării, fiind aplicate 30 sancţiuni contravenţionale principale (în cuantum de 3500 lei). Nu au fost aplicate sancţiuni complementare.
Totodată, pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă, fiind executate 2 exerciţii de evacuare şi 2 exerciţii de intervenţie cu personalul aflat la locul de muncă.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *