Exclus din lot pentru că ar fi avut o atitudine negativă faţă de echipă

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ACS Urban Titu ţine să facă unele precizări după înfrângerea dureroasă înregistrată, în deplasare, în faţa Concordiei II Chiajna, în etapa a 19-a, a campionatului. Astăzi, în urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie s-au decis următoarele:

1. ACS Urban Titu îşi cere scuze Primăriei Titu, tuturor sponsorilor şi a suporterilor după eşecul de neconceput suferit în faţa Concordiei II Chiajna.
2. Începând de astăzi, jucătorul Ciprian Dicu nu mai face parte din lotul Urbanului. Acesta a fost exclus din echipă după ce a arătat o stare necorespunzătoare în meciul cu Concordia II, a avut o  atitudine negativă faţă de echipă, coechipieri, antrenori şi conducători, dar în acelaşi timp a prejudiciat imaginea clubului în urma unor postări „neortodoxe” pe diferite reţele de socializare după meciul cu a doua echipă a Concordiei.
3. Activitatea echipei va continua indiferent de situaţie, chiar dacă „gurile” rele îşi doresc ca aceasta să-şi găsească sfârşitul. Urban Titu va onora competiţia până la sfârşitul campionatului, iar spiritul fair-play-ul va dăinui neîncetat pe „Orăşenesc”.
4. Urban Titu nu a ascuns niciodată faptul că, în actualul sezon, întâmpină numeroase probleme financiare.
5. În urma şedinţei de astăzi s-a hotărât ca jucătorii echipei să fie stimulaţi financiar în ultimele şase etape ale campionatului după fiecare punct/e obţinut/e.
6. Chiar dacă Primăria Titu nu mai poate sprijini financiar echipa, acesta va fi susţinută în continuare de toţi sponsorii, dar şi de primarul Traian Nicolae, care va oferi bani pentru arbitraj şi transport din propriul buzunar.
7. Din vară, când clubul va trece sub o altă denumire, situaţia financiară a acestuia se va îmbunătăţi substanţial.
8. Cum lotul echipei este unul redus numeric şi valoric s-a observat din plin diferenţa de valoare dintre Urban şi Concordia II. Mai mult de atât, în meciul de sâmbătă, formaţia ilfoveană a apelat la serviciile mai multor jucători de la prima echipă care au făcut diferenţa pe întreaga durată a întâlnirii.