FRF: Moment de reculegere înaintea meciurilor şi banderole negre până la sfârşitul anului, pentru victimele din Colectiv

doliu

Federaţia Română de Fotbal solicită membrilor săi afiliaţi să păstreze un moment de reculegere înaintea tuturor partidelor organizate de FRF până la finalul acestui an, iar jucătorii să poarte banderole negre pe toată această perioadă, anunţă site-ul frf.ro.
„Astăzi este ultima zi de Doliu Naţional instituit prin Hotărârea Guvernului în urma tragediei petrecute vineri seară în Bucureşti. Federaţia Română de Fotbal transmite, încă o dată, condoleanţe familiilor îndurerate şi este alături de toţi cei aflaţi în suferinţă în spitalele din Capitală. Solicităm respectuos tuturor membrilor afiliaţi să prelungească perioada în care comemorăm victimele tragediei, păstrând un moment de reculegere, iar jucătorii purtând banderole negre, până la finalul anului 2015″, a anunţat forul de la Casa Fotbalului.
Vineri seară, în clubul bucureştean Colectiv, 30 de persoane au murit, iar peste 180 au fost rănite, în urma unui incendiu declanşat de la artificii aprinse în faţa scenei unde avea loc un concert al trupei rock Goodbye Gravity. Un număr de 146 de răniţi au fost internaţi în 12 spitale din Capitală, mai mult de jumătate dintre aceştia fiind în stare gravă sau critică, prognosticul medicilor în cazul acestora fiind foarte rezervat.
În prezent, în spitalele din Capitală, mai sunt internaţi aproximativ 130 de răniţi.

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>