În intervalul 4 – 5 ianuarie2016, ninsori, precipitaţii mixte, depuneri de polei. Prefectul județului, Ioan Marinescu, în teren, în toate localitățile vizate

com. prefectura

În intervalul menţionat, aria ninsorilor va fi din nou în extindere şi va cuprinse cea mai mare parte a ţării. Acestea vor fi în general slabe cantitativ, iar în Oltenia şi Muntenia stratul de zăpadă nou depus va mai putea atinge pe arii restrânse 10 cm. În Dobrogea şi trecător în sud-estul Munteniei precipitaţiile vor fi mixte şi se va depune polei.
Precipitaţiile, în general slabe cantitativ, se vor semnala şi în următoarele zile, dar acestea vor fi mixte favorizând formarea poleiului, în special în regiunile sudice.
Având în vedere că atenționarea meteorologică – Cod Galben a fost valabilă și pentru sudul județului Dâmbovița, prefectul județului, Ioan Marinescu a efectuat o deplasare în toate localitățile vizate unde a constatat intervenția utilajelor de deszăpezire pe toate drumurile naționale, județene sau comunale.
De asemenea Electrica Târgoviște nu a înregistrat niciun deranjament colectiv în perioada atenționării și nu au fost semnalate probleme deosebite la nivelul judeţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *