Intrați în spiritul unei copilării de Impact !

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tineri din toată România, elevi de școală gimnazială și liceu, vor sărbători ziua copilului altfel, în cadrul Zilei Naționale #eusuntdeIMPACT, inițiată de Fundația Noi Orizonturi la nivel național. http://www.detiffe.com/marcdetiffe.php?lang=en De 1 iunie, sărbătorim faptul că tinerii şi copiii au un rol activ în îmbunătăţirea societăţii, au un cuvânt de spus şi pot fi implicaţi în decizii ce ţin de bunăstarea întregii planete.  Astfel, în 19 județe, tinerii din cluburile IMPACT ( https://sanmigueltimes.com/2016/11/its-official-donald-trump-wins-presidential-election/ https://www.noi-orizonturi.ro/tineri/cluburile-impact/ site de rencontre mauricien ) implementeză la unison acțiuni civice pentru membrii comunității lor.

Această zi nu este doar despre ziua copilului, ci mai degrabă este despre implicarea fiecărui copil în comunitate şi în cele mai importante provocări ale planetei. Prin campania națională #eusuntdeIMPACT, ceutí citas en linea copilul este cel care dă, nu este cel care primeşte. Tinerii vor spune povestea mai departe și vor arăta că acţiunile lor schimbă pas cu pas ţara într-un loc mai bun.

Clubul Impact-Imbatabilii, din Școala gimnazială nr. 2 Picior de Munte, format din 20 membri și 1 lider Impact- prof. Liliana Chivulescu, oferă- de Ziua Națională Impact– activități dedicate persoanelor de toate vârstele. Astfel dorim să creăm legături între membrii comunității, să ne introducem consătenii în spiritul de Impact, invitându-i să participe activitățile organizate de obicei în cadrul întâlnirilor și proiectelor pe care le derulăm. Vom organiza un stand cu diferite obiecte interesante: unele care spun povestea clubului nostru, altele ce pot fi achiziționate de către participanți și, desigur, cele care vor fi oferite ca premii; participanții pot face fotografii cu mesaje educative, amuzante, motivaționale; astfel fiecare va avea o amintire a celei mai de Impact zile de 1 Iunie!

Fiecare membru al clubului va avea o responsabilitate proprie, adecvată abilităților, priceperilor și talentului său: unii vor facilita și coordona jocurile, alții se vor ocupa de stand,  de fotografii, vor oferi explicații și răspunsuri la întrebările participanților; comunicatele de presă, postările de pe rețelele de socializare vor fi asigurate, de asemenea, de membrii clubului nostru.

Activitățile se vor desfășura în parcul din curtea Școlii gimnaziale nr. 2 Picior de Munte,

Sâmbătă, 1 Iunie 2019, în intervalul orar 11:00 – 13:00.