Invitație la educație pe meleaguri dâmbovițene

De Ziua internațională a Educației, la Moreni, la Școala nr.3, a avut loc evenimentul cu tema „Invitație la educație pe meleaguri dâmbovițene”, organizat de Asociația „Scoala Art Canto Morena” (Moreni) și Asociația pentru sprijinirea elevilor, cadrelor didactice si persoanelor cu dizabilitati – „Pro Educația”(Pitești).
În cadrul acestui eveniment, au fost premiați soliști, trupe si ansambluri de copii din județul Dâmbovița si din județul Argeș.
Am transmis urarile mele de prețuire și respect pentru toate cadrele didactice. I-am felicitat pe copii pentru activitățile extracurriculare pe care le derulează și le-am mulțumit părinților, pentru efortul de a-i susține in tot ceea ce fac.
Mulțumirile si respectul meu celor două inițiatoare ale evenimentului, doamna prof.Calinet Daniela si doamna prof. Patrascan Doina.
Mereu aproape de OAMENI!

Cu aleasă prețuire,
Claudia Gilia, deputat
al Partidului Social Democrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>