Irena Dumitru, coordonator Organizația de Tineret PRO România Dâmbovița:”Fii alături de PRO România pentru a avea din nou o bună guvernare în folosul cetățenilor și nu pentru interesul personal al unor politicieni.”

MÂNDRI CĂ SUNTEM EUROPENI

O Românie Dezvoltată, Stabilă și PROsperă

Este doar România Europeană!

Fii alături de PRO România pentru a avea din nou o bună guvernare în folosul cetățenilor și nu pentru interesul personal al unor politicieni.

Obiectivele PRO România:

PRO România crede că locul nostru este și trebuie să rămână în Europa, dar și că este nevoie să fim mai activi, mai implicați, mai puternici și mai respectați.

PRO România este singurul partid care are o echipa de PROfeșioniști care a guvernat și poate guverna foarte bine această țară, considerăm că buna guvernare este singura soluție pentru o Românie PROsperă, cu o clasă de mijloc puternică și cu solidaritate socială.

PRO România crede că rezolvarea decalajelor economice și sociale impune doar o abordare PROgresistă și social-liberală care să aducă beneficii pentru toți românii.

PRO România militează pentru o țară puternică și dezvoltată care oferă românilor din interiorul și din afara granițelor oportunități de viață prin locuri de muncă bine plătite, siguranța pensiilor, servicii de educație moderne și egale, infrastructură și un mediu sănătos.

PRO România va lupta pentru o justiție corectă și independentă pusă în slujba cetățenilor și nu a celor puternici, o justiție fără greșeli și abuzuri, îndeplinind principalul obiectiv de a-i face pe toți românii egali în fața legii.

PRO România este capabilă să readucă țara noastră pe drumul drept al dezvoltării și stabilității economico-sociale în rândul familiei europene căreia îi aparținem de drept.

Avem echipă de PROfesioniști, avem PROiecte concrete și avem viziunea PROdezvoltare de care România și Europa au nevoie azi.

Fii PRO România pe 26 mai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>