Județul Dâmbovița a fost reprezentat la Parlamentul European la dezbaterile despre viitorul Europei și rolul noilor tehnologii

Județul Dâmbovița a fost reprezentat la Parlamentul European la dezbaterile despre viitorul Europei și rolul noilor tehnologii, la invitația europarlamentarului Victor Negrescu.

Aproape 70 de  invitați din  România au participat, în perioada 6-8 februarie 2017, la Parlamentul European la o serie de dezbateri despre viitorul Europei și rolul noilor tehnologii, dezbateri organizate de europarlamentarul PSD, Victor Negrescu. Județul Dâmbovița a fost reprezentat la Bruxelles prin echipa formată din Georgiana Cosma, în calitate de vicepreședinte PES activists Dâmbovița, Stoian-Musteață Maria și Vasile Gabriela, în calitate de secretari executivi PES activists Dâmbovița.

„Am reprezentat cu mândrie săptâmăna aceasta, la Parlamentul European, județul Dâmbovița și concomitent organizațiile PSD și PES activists, în cadrul unor dezbateri despre viitorul Europei/României și rolul noilor tehnologii. M-am bucurat mult să văd cum tinerii își exprimau argumentat punctul de vedere și puneau întrebări, ceea ce denotă o implicare și un interes vădit al acestora privind viitorul Europei și implicit al României în acest domeniu foarte important din punctul meu de vedere. Societatea contemporană trebuie să evolueze odată cu tehnologia, noile descoperiri provocându-ne să ne adaptăm tot mai rapid, cea mai mare temere fiind aceea că tehnologizarea va pune în pericol locurile de muncă ale oamenilor. Cu toate acestea, în urma acestor dezbateri, am realizat faptul că există soluții, iar evoluția aceasta poate reprezenta o nouă etapă în care individul să stăpânească tehnologia. În cadrul aceleași sesiuni, am participat în cadrul acestei vizite și la o dezbatere televizată  intitulată ”Viitorul Europei și tânăra generație” moderată de Sabina Iosub, în contextul  celor 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană și care a avut drept invitați pe europarlamentarii Victor Negrescu și Andrey Novacov.” a declarat Georgiana Cosma.

Acțiunea a fost posibilă în parteneriat cu organizația PES activists România și Grupul S&D din Parlamentul European.
„Urmează o perioadă de reforme importante la nivelul construcției europene. Social democrații europeni sunt foarte implicați în aceste dezbateri și este foarte important ca vocea României să fie auzită. Cred că participanții din țară au făcut o impresie foarte bună și au arătat potențialul real pe care îl are România. Nu trebuie să fim timizi în raport cu partenerii europeni, trebuie însă să fim foarte coerenți și cu puncte de vedere coerente pentru a influența viitorul Europei și modul în care evoluția tehnologică va fi tratată în politicile europene” a explicat europarlamentarul Victor Negrescu, președintele PES activists România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>