La Moreni, Poliția în acțiune!

stire 2 politie

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică si de la Serviciul Rutier, sprijiniţi de efective din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Moreni, au desfăşurat o razie pe aria de competenţă, ocazie cu care au fost verificate aproape peste 100 de societăţi comerciale şi autovehicule.
Poliţiştii au aplicat 51 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 32 480 de lei.
Dintre acestea, 15 au fost pentru încălcarea Legii 61/1991, 16 pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar 18 conducători auto au fost sancţionaţi ca urmare a încălcării regulilor de circulaţie pe drumurile publice.
De asemenea, în urma neregulilor descoperite, poliţiştii au confiscat bunuri ( 4 000 de ţigarete, băuturi alcoolice, produse de panificaţie şi cereale), pentru care nu existau documente justificative de provenienţă, a căror valoare se ridică la 5 446 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>