Liga 3. Final de infarct la Aninoasa. 5 goluri în ultimul sfert de oră

 • 11
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  11
  Shares

Invincibilitatea continuă pentru FC Aninoasa pe teren propriu și după meciul cu CS Mioveni II, încheiat cu scorul de 3-3. Echipa dâmbovițeană a avut șansa unei victorii spectaculoase în această după-amiază, dar a fost scăpată printre degete la ultima fază a întâlnirii. Formația lui Bălașa s-a aflat aproape de deschiderea scorului după scurgerea primei jumătăți de oră a jocului. Aflat în poziție ideală de gol, Penescu a ratat ținta, după ce lovitura sa de cap s-a oprit în brațele lui Sima. În schimb, pe final de repriză, oaspeții au găsit o breșă în defensiva dâmbovițeană și au reușit să modifice tabela, prin Cioc, care a finalizat cu latul o centrare excelentă venită din corner. Aninoasa și-a arătat din plin colții în actul secund. După ce Bălașa ia schimbat pe Penescu și Cernea, cu Călinescu și Maican, drumul spre buturile adverse a devenit mult mai lejer pentru gruparea de lângă Târgoviște. La intrarea în ultimele zece minute ale întâlnirii, Aninoasa a restabilit echilibrul pe tabelă prin Maican, după ce a expediat mingea în dreapta lui Sima. Cu trei minute înainte de ultimul fluier al arbitrului, Mioveni II a trecut din nou la conducerea jocului, la capătul unui gol înscris pe neașteptate, de nou-intratul F. Lazăr. Revenirea spectaculoasă a dâmbovițenilor a urmat în următoarele trei minute. Cu ajutorul barei laterale Calofir a dus scorul la 2-2, după care la centrarea lui Călinescu, Boșneag și-a trimis mingea în propria poartă, din zona careului mic. La ultima fază a meciului, a doua echipă a Mioveniului a restabilit nesperat egalitatea de la punctul cu var, când Cioc a transformat o lovitură de la 11 metri în dreapta lui Bărboiu, după ce Coman a avut un contact cu V. Mazilu în suprafața de pedeapsă. Un alt aspect care a lăsat mult de dorit în acest meci a fost maniera de arbitraj a centralului Dan Botescu. Multe dintre deciziile luate de “fluierașul” bucureștean a creat numeroase nemulțumiri în cele două tabere și în tribună. În urma remizei cu Mioveni II, Aninoasa a rămas tot pe locul 7 în seria C3, dar cu speranțe mari că poate obține toată zestrea de puncte în deplasarea de vineri de la Bradu.

FC Aninoasa – CS Mioveni II 3 – 3 (0-1)
Marcatori: Maican (80), Calofir (88), Boșneag (90 –autogol)/ Cioc (40, 90+3 – pen), F. Lazăr (87).
Aninoasa: Bărboiu – Marina, Ștefan, Pahonțu, Coman – Cernea (57 Maican), Penescu (46 Călinescu), Dinu, Grigorescu – Calofir, Neguț. Antrenor: Cristian Bălașa.
Mioveni II: Sima – Stancu, Boșneag, Trașcu (65 Deleanu), Fulga – Cioc – V. Mazilu, Mormolea (86 F. Lazăr), Iamandi, Neacșu – Ivan (68 Comănescu). Antrenor: Marius Stoica.
Stadion : “Comunal” (Aninoasa). Spectatori: 200.
Au arbitrat: Dan Botescu (București) – George Oprescu, Octavian Ciorescu (ambii din Ploiești). Observatori FRF: Andrei Simonis (București) și Nicolae Nuță (Ploiești).
Cartonașe galbene: Bărboiu (67), Ștefan (82), Marina (90+2)/ Cioc (48), Comănescu (71).