Mesajul deputatului Claudia Gilia cu ocazia deschiderii noului an universitar

Onorați membrii ai mediului academic târgoviștean
Dragi studenți

Începutul unui nou an universitar este un prilej de sărbătoare pentru întreaga comunitate.
Emoția unui nou început, dar și bucuria de a-mi vedea studenții, au aceeași profunzime ca în momentul în care am trecut pentru prima dată pragul unei instituții academice, în calitate de student, pentru ca mai târziu, să fac acest lucru în calitate de cadru didactic universitar. Vă transmit aceste gânduri atât ca reprezentant al Parlamentului României, dar mai ales, ca profesor a cărui misiune este aceea de a modela noi destine.
Dragi studenți,
Pașii pe care-i veți face aici vă vor definii parcursul următorilor ani, în carieră, în viață. Deși pot părea fraze-clișeu, eu vă îndemn să credeți sincer în atuurile pe care le aveți: tinerețea voastră, ambiția, dorința de împlinire pentru etapa/etapele ce vor urma după universitate. Pentru asta, vă voi cere să ne fiți parteneri în acest proiect al prezentului…pentru viitor.
Atât eu, cât și colegii mei profesori avem menirea să vă fim alături și să vă călăuzim drumul cu responsabilitate pentru a vă putea îndeplini acele visuri pe care vi le-ați conturat. Vă promit că așa vom face!
Universitatea Valahia din Târgoviște este locul unde gândurile voastre pot deveni realitate. Dinamică, modernă, competitivă, Universitatea noastră a crescut enorm în ultimii 10 ani, devenind una dintre cele mai importante instituții ale învățământului superior din țară, cu aprecieri excelente de peste hotare.
„Valahia” a devenit un reper fundamental al Cetății Târgoviște. Într-un oraș plin de istorie și cultură, Universitatea este cea care îi pregătește pe tineri pentru a răspunde provocărilor societății contemporane. Iar eforturile care se fac aici (și pe care le cunosc în mod direct) garantează o continuă creștere a calității actului educațional, confortului studenților și dezvoltare a cooperării cu alte universități din țară și din străinătate.
Stimați colegi, dragi studenți, vă rog să primiți gândurile mele de prețuire, alături de urarea de a avea un an universitar cu multe împliniri și succese, iar celor care astăzi ați pășit pentru prima dată pe porțile Universității Valahia din Târgoviște vă urez ”Bun venit” și putere de muncă!
VIVAT ACADEMIA!
VIVAT PROFESSORES!
Conferențiar universitar doctor,
Claudia GILIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *