Nea Piciu, sărbătorit în vestiarul Voinței Valea Voievozilor | VIDEO

Dinu Ionașcu sau Nea Piciu, cum îl știu majoritatea, cel care se dăruiește trup și suflet echipei din Liga a a 6-a dâmbovițeană Voința Valea Voievozilor, a împlinit săptămâna trecută vârsta de 70 de ani. Jucătorii săi ia-u pregătit o surpriză în vestiar, unde i-au cântat și i-au dăruit un cadou.

„Acest om împlinește frumoasa și onorabila vârstă de 70 de ani! Nu pot să am decât respect și multă considerație pentru dânsul, mi-a fost antrenor de fotbal 18 ani de zile și încă îmi este la Valea Voievozilor. Chiar dacă ne-am mai „contrat” din când în când, având alte opinii despre tot ce ține de fotbal, eu l-am considerat și îl consider ca un parinte! Promit în fața tuturor că de azi înainte nu voi mai intra în „polemici” niciodată. Din tot sufletul „La mulți ani fericiți” Dinu „Piciu” Ionașcu!”, a spus Bogdan Marius („Americanu”).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>