prof Gabriela Istrate, inspector școlar general adjunct

Zilele Inspectotratului Școlar Județean Dâmbovița continuă spiritul tradiției celebrării valorilor dâmbovițene din mediul educational și se desfășoară pe parcursul a trei zile de manifestări specifice pentru a stimula emulația în învățământul dâmbovițean și a consolida identitatea instituțională: premierea elevilor olimpici la olimpiadele naționale 2018,
acordarea Premiului de Excelență în Educație ”Prof. Mihalache Drăghiceanu” celor 100 de profesori cu rezultate notabile în acest an școlar.
În anul Centenarului, la cea de-a treia ediție a Zilelor Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița se decernează 100 de Premii de excelență în educație ”Prof. Mihalache Drăghiceanu” celor mai buni dascăli din învățământul dâmbovițean. Criteriile avute în vedere vizează abnegația și devotamentul puse în slujba învățământului de-a lungul carierei, contribuția deosebită la dezvoltarea educației românești. Profesorii au fost selectați de Comitetul de Organizare al evenimentului, dintre cele peste 200 de nominalizări făcute de școlile și liceele din județ.
În cadrul aceleiași manifestări se va desfășura și GALA PARTENERILOR EDUCAȚIONALI 2018, care va debuta cu sărbătorirea Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională care aniversează un deceniu de activitate.
Zilele Inspectoratului Școlar Județean se încheie cu CONFERINȚA SOCIETĂȚII NAȚIONALE DE ȘTIINȚE ISTORICE DIN ROMÂNIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *