S.C. LDP Dâmbovița, cea mai mare valoare de lucrări realizate din toți anii!

Valoarea totală a lucrărilor executate în anul acesta până la data de 30.08.2019, în baza contractului de concesiune încheiat cu Consiliul Județean Dâmbovița, este de aproximativ 18.500.000 lei, cea mai mare valoare de lucrări realizată până la data de 30 august din toți anii și duce la un grad ridicat de realizare a lucrărilor comparativ cu media anilor precedenți. Din totalul de 111 obiective cuprinse în ultimul program de lucrări au fost realizate peste 70 de obiective.

Conducerea societății face eforturi intense pentru realizarea în totalitate a programului de lucrări chiar dacă acesta se suplimentează în fiecare lună și programarea lucrărilor suferă modificări continue. Menționăm că până la data de 30.08.2019, S.C. Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița a produs și a pus în operă peste 21.500 tone de asfalt ce reprezintă cea mai mare cantitate de asfalt așternută în ultimii ani până la acestă dată.

Nu lipsit de relevanță este și faptul că bugetul Consiliului Județean Dâmbovița a fost aprobat în data de 24.04.2019, iar actul adițional ce cuprindea lucrările clare ce  urmau a se executa în decursul acestui an de către societatea noastră, a fost semnat abia în data de 21.05.2019, deci la interval de circa o lună. În cazul în care Consiliul Județean Dâmbovița ar fi făcut demersuri în vederea urgentării întocmirii programului de lucrări, în acest moment situația ar fi fost cu totul alta. Astfel că cea mai mare parte a lucrărilor au fost realizate într-un interval de timp relativ scurt respectiv 3 luni, în perioada iunie-august 2019.

Totodată facem precizarea că situația economico-financiară a S.C. Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița S.A. este una foarte bună, înregistrând la data de 31.07.2019 un profit net de 1.342.429 lei.

Informațiile apărute în spațiul public se pare că au la bază cu totul altă țintă și nu activitatea efectivă a S.C. Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *