SC Aso Cromsteel SA Târgoviște, sponsorizare către Spitalul Județean constând în aparatură medicală în valoare totală de 516.077,61 lei.

Reprezentanții administrației locale și județene au participat la conferința de presă susținută de conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște pentru a face cunoscută sponsorizarea din partea SC Aso Cromsteel SA Târgoviște, constând în aparatură medicală în valoare totală de 516.077,61 lei. Prin această inițiativă, Spitalul Județean de Urgență Târgoviște beneficiază de: un ecograf multidisciplinar în configurație cu 2 sonde, un ecograf portabil în configurație cu 2 sonde, o sondă ecografică pentru glanda tiroidă, 10 monitoare funcții vitale, 8 electrocardiografe, un aparat electroterapie, un aparat laser terapeutic, un aparat electroterapie cu vacuum, un aparat terapie combinată electroterapie – laser și un aparat TECAR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>