Târgovişte, str. Justiţiei. Curse ilegale de maşini

stire curse ilegale masini

Trei tineri sunt cercetaţi de poliţiştii rutieri pentru săvârşirea infracţiunii de participare în calitate de conducător auto la întreceri neautorizate pe drumurile publice.
La data de 22 august 2015, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi că pe strada Justiţiei din localitate, în zona Stadionului Municipal, sunt organizate curse ilegale de maşini.
În urma verificărilor, s-a stabilit că trei conducători auto, cu vârste cuprinse între 27 şi 30 de ani, au efectuat drifturi, ulterior continuându-şi deplasarea către un local de alimentaţie publică.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „participare în calitate de conducător auto la întreceri neautorizate pe drumurile publice”.
Totodată, faţă de cei trei tineri s-a luat măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe toată durata cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>