VEȘTI BUNE PENTRU TÂRGOVIȘTENI. Dezvoltatorii parcului de retail modern CRIZANTEMA au anunțat relansarea proiectului

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMUNICAT CRIZANTEMA

VEȘTI BUNE PENTRU TÂRGOVIȘTENI

Dezvoltatorii parcului de retail modern CRIZANTEMA au anunțat relansarea proiectului. Grupul oamenilor de afaceri britanici și români poartă tratative și negocieri avansate cu reprezentați ai unor fonduri de investiții active pe segmentul de retail, pentru a-i convinge sa investească in proiectul din Târgoviște.

Investiția are în vedere construirea unor spații comerciale moderne cu o suprafață utilă de peste 27.000 mp care să poată găzdui un hipermarket, spații de alimentație publică, petrecere a timpului liber și galerii comerciale. Proiectul va fi situat pe un teren de aproape 100.000 mp  care prevede un acces ușor din toate direcțiile, cca 1000 de locuri de parcare și este situat în imediata vecinăte a Campusului Universitații Valahia. Pâna în prezent CRIZANTEMA RETAIL PARK este singurul complex comercial de tip MALL din Târgoviște care a avut emisă autorizația de construire încă din anul 2008.

”Faptul că negocierile cu reprezentanții fondului de investiții sunt într-o fază avansată, studiile tehnice, proiectarea, avizarea și autorizarea au fost deja parcurse într-o etapă anterioară, ne îndreptațește să credem că putem livra proiectul pieței pâna în trimestrul al III-lea al anului 2018”  a declarat Mircea IONICĂ, acționar, unul din reprezentanții grupului de dezvoltatori britanici și români.

„Târgoviștenii, ceilalți dâmbovițeni din împrejurimile municipiului reședință de județ,  precum și cei din nordul județului așteaptă un astfel de proiect de mulți ani, ei fiind practic singurii locuitori ai unei zone metropolitane importante a României care are peste 250.000 locuitori și care nu au beneficiat de existenta unui centru de retail modern de tip Mall în proximitatea lor de locuire” a declarat Ionuț SĂVOIU,  acționar al proiectului CRIZANTEMA RETAIL PARK.

Reconsiderarea interesului investitorilor pentru un parc de retail modern în Targoviște vine în strânsă legatură cu intențiile Grupului Arçelik, din Turcia, proprietarul Arctic Găeşti, care va construi o fabrică noua de maşini de spălat în sudul municipiului Târgovişte a cărei valoare totală de investiţie este estimată la 100 de milioane de euro şi se preconizează să înfiinţeze 2500 noi locuri de muncă până în 2019.

Mircea IONICĂ, Ionuț SĂVOIU          

CRIZANTEMA RETAIL PARK, Târgoviște, 19 Aprilie 2017