Ceea ce spuneam am realizat în Parlament. PSD le-a aplicat lui Cioloș, catastroficului „ministru” al Sănătății, Mihăilă și întregii ” echipe” neomarxiste a USR tratamentul pe care îl meritau. Am respins farsa Johannistă și a neomarxiștilor și am trântit fără compromisuri ( 184 voturi ÎMPOTRIVA) încercarea penibilă de guvernare a „spiralei” useriste!

Mărturisesc însă că am votat ca USR-ul..Adică..pe invers . Nu vă speriați: bila albă în urna neagră și bila neagră în urna albă. Pe scurt, am votat ÎMPOTRIVA „guvernului” neomarxist! Au primit ceea ce merită! P.S. Să nu uit, e important! Predictibil, PNL și UDMR au făcut și azi „joc de glezne”..Adică domniile lor au fost prezente și NU au votat deloc. Mai clar, de fapt, NU AU VOTAT ÎMPOTRIVA LUI CIOLOȘ SI ” SPIRALEI” NEOMARXISTE! După ce au nenorocit România, tot mai speră să rămână la putere..cu foștii camarazi de la USR. E rușinos, acolo u

nde efectiv au aruncat lături ( reciproc, de altfel), sunt gata să se afunde din nou împreună. Ar fi bine să nu uitați.

Vom vedea, e și mâine o zi. Până una-alta, cred că ar trebui să ne rugăm mai mult zilele astea pentru România. Este nevoie.