„România este patria noastră și a tuturor românilor. E România celor de demult și a celor de mai apoi. E patria celor dispăruți și a celor ce va să vie.” (Barbu Ștefănescu Delavrancea)

1 Decembrie este Ziua Naţională a României şi are o însemnătate specială, această dată marcând un eveniment istoric foarte important: unirea tuturor ținuturilor românești într-o singură națiune, în anul 1918.

În semn de prețuire pentru importanța acestei zile și în cinstea țării pe care toți o numim ACASĂ, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, organizează un concert extraordinar, susținut de Orchestra Simfonică „Muntenia”, dirijor Daniel Jinga.

Și pentru că nicio inimă de român nu poate rămâne indiferentă când i se vorbește despre dragostea de țară, vă așteptăm luni, 29 noiembrie, începând cu ora 18:00, la Clubul Studenților din Târgoviște, ca să ne arătăm recunoștința pentru lupta asiduă pe care au dus-o strămoșii noștri pentru a reuni poporul român sub același steag.

Vă vor încânta cu vocile lor calde, următorii invitați: Nico, Marlene Ionescu (Zavera) și tenorii Florin Georgescu,Vlad Miriță și Marcel Pavel.

Evenimentul se desfășoară în conformitate cu măsurile legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de SARS-CoV-2.