Camera de Comerศ› Dรขmboviศ›a รฎn colaborare cu Camera de Comerศ› a Romรขniei organizeazฤƒ seminarul interactiv cu tema: ๐‘น๐’†๐’ˆ๐’–๐’๐’Š ๐’ˆ๐’†๐’๐’†๐’“๐’‚๐’๐’† ๐’…๐’† ๐’‚๐’—๐’Š๐’›๐’‚๐’“๐’† ๐’‚ ๐’†๐’™๐’Š๐’”๐’•๐’†๐’๐’•ฬฆ๐’†๐’Š ๐’„๐’‚๐’›๐’–๐’๐’–๐’Š ๐’…๐’† ๐’‡๐’๐’“๐’•ฬฆ๐’‚ฬ† ๐’Ž๐’‚๐’‹๐’๐’“๐’‚ฬ†.

Seminarul va fi susศ›inut de Doamna Elisabeta Persinaru, Director – Direcศ›ia Juridicฤƒ a Camerei de Comerศ› ศ™i Industrie a Romรขniei.

Camera de Comerศ› ศ™i Industrie a Romรขniei ศ™i Camerele de Comerศ› Judeศ›ene, sunt ๐ฌ๐ข๐ง๐ ๐ฎ๐ซ๐ž๐ฅ๐ž ๐ข๐ง๐ฌ๐ญ๐ข๐ญ๐ฎ๐ญฬฆ๐ข๐ข ๐๐ข๐ง ๐‘๐จ๐ฆ๐šฬ‚๐ง๐ข๐š ๐š๐›๐ข๐ฅ๐ข๐ญ๐š๐ญ๐ž ๐ฌ๐šฬ† ๐š๐ฏ๐ข๐ณ๐ž๐ณ๐ž ๐ž๐ฑ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ง๐ญฬฆ๐š ๐œ๐š๐ณ๐ฎ๐ฅ๐ฎ๐ข ๐๐ž ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ญฬฆ๐šฬ† ๐ฆ๐š๐ฃ๐จ๐ซ๐šฬ† la solicitarea scrisฤƒ a companiilor!

Ca urmare a pandemiei COVID-19, a rฤƒzboiului de la graniศ›ฤƒ sau a fenomenelor naturale, forศ›a majorฤƒ a devenit un subiect de interes pentru toศ›i profesioniศ™tii activi, indiferent de sfera comercialฤƒ รฎn care รฎศ™i desfฤƒศ™oarฤƒ activitatea. Cu certitudine, รฎn relaศ›iile comerciale prezente ศ™i viitoare, profesioniศ™tii vor acorda o importanศ›ฤƒ mai mare acesteia.

Data evenimentului: ๐Ÿ๐Ÿ ๐ง๐จ๐ข๐ž๐ฆ๐›๐ซ๐ข๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘

Ora evenimentului: ๐Ÿ๐Ÿ:๐ŸŽ๐ŸŽ – ๐Ÿ๐Ÿ‘:๐ŸŽ๐ŸŽ

Locaศ›ie: ๐’๐ž๐๐ข๐ฎ๐ฅ ๐‚๐š๐ฆ๐ž๐ซ๐ž๐ข ๐๐ž ๐‚๐จ๐ฆ๐ž๐ซ๐ญฬฆ ๐ƒ๐šฬ‚๐ฆ๐›๐จ๐ฏ๐ข๐ญฬฆ๐š, ๐‚๐š๐ฅ๐ž๐š ๐‚๐šฬ‚๐ฆ๐ฉ๐ฎ๐ฅ๐ฎ๐ง๐ , ๐ง๐ซ.๐Ÿ”๐€, ๐“๐šฬ‚๐ซ๐ ๐จ๐ฏ๐ข๐ฌฬฆ๐ญ๐ž.

Termen de confirmare a participฤƒrii: ๐Ÿ๐ŸŽ.๐Ÿ๐Ÿ.๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘, folosind link-ul de mai jos, sau adresa de email: [email protected].