Săptămâna viitoare va fi finalizată și autogara de pe bulevardul Unirii, iar cel târziu la începutul lunii august va fi operațională autogara principală de pe Calea Ialomiței!

Sunt primele autogări publice construite în municipiul Târgoviște, dupa 1989! Fiecare autogară este monitorizată video, dispune de sistem de informare pe bază de panouri în tehnologie LED, este dotată cu sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul.

Intervențiile fac parte dintr-un proiect mai amplu în cadrul căruia, în linii mari, au fost reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân si Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), sunt modernizate stațiile de călători, sunt construite 3 stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.

Valoarea contractului de execuție este de 42.562.374,36 lei, fără TVA, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene.