Ieri, 21 septembrie 2022, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița  a organizat “Întâlnirea de lucru a Camerelor de Comerț Județene din regiunea Sud – Muntenia”, eveniment ce a reunit la masa discuțiilor, atât Președinții Camerelor de Comerț și Industrie București, Ilfov, Argeș, Călărași, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman, cât și executivul acestora.

       La evenimentul nostru a participat și domnul Mihai DARABAN, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României un bun prilej pentru o consultare privind politicile camerale la nivel național.

       Întâlnirea a avut ca principale teme:  schimbul de bune practici privind finanțarea activităților Camerelor Județene, Promovarea mediului antreprenorial,  și Accesarea fondurilor europene. Directorii camerelor județene au prezentat moduri de lucru, probleme și soluții pentru rezolvarea acestora,  convenind continuarea acestor întâlniri periodic.

         Președinții Camerelor județene, a Municipiului București, împreună cu Domnul Mihai Daraban, Președinte Camerei de Comerț și Industrie a României, au avut o întâlnire la sediul Consiliului Județean cu Domnul Corneliu Ștefan – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița,  Doamna Claudia Gilia – Prefectul Județului Dâmbovița, Domnul Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște, Domnul Antonel Jîjîie – Vicepreședinte Consiliului Județean Dâmbovița, Domnul Cristian Avanu – Administrator public al Consiliul Județean Dâmbovița și Domnul Dănuț Popa – Secretar General al Consiliului Județean Dâmbovița, urmată apoi de o conferință de presă.