𝐈𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐮𝐧 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞: 𝐂𝐚𝐦𝐞𝐫𝐚 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐦𝐞𝐫𝐭̦, 𝐈𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐀𝐠𝐫𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐢𝐧𝐭𝐚̆ 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐚 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐢𝐜 𝐈𝐍𝐃𝐄𝐏𝐄𝐍𝐃𝐄𝐍𝐓

Camera de Comerț Dâmbovița, în parteneriat cu Constant Energy, invită companiile din județul Dâmbovița, să participe 𝐦𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝟐𝟑 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞, 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐚̂𝐧𝐝 𝐜𝐮 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟑.𝟎𝟎, la un eveniment ce va avea loc 𝐥𝐚 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐂𝐚𝐦𝐞𝐫𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐦𝐞𝐫𝐭̦ 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚, 𝐝𝐢𝐧 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞, 𝐒𝐭𝐫. 𝐂𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐂𝐚̂𝐦𝐩𝐮𝐥𝐮𝐧𝐠, 𝐧𝐫. 𝟔𝐀, unde se vor prezenta cele mai noi 𝐒𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐢 𝐅𝐎𝐓𝐎𝐕𝐎𝐋𝐓𝐀𝐈𝐂𝐄 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐮𝐧 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐢𝐜 𝐈𝐍𝐃𝐄𝐏𝐄𝐍𝐃𝐄𝐍𝐓!

În ultimele decenii, una dintre cele mai mediatizate probleme cu care ne confruntăm o reprezintă poluarea. Astfel, grija pentru mediul înconjurător a început să capete amploare în rândul oamenilor și al marilor companii, care și-au îndreptat atenția către dezvoltarea unor sisteme cât mai eficiente, ce funcționează pe bază de energii regenerabile precum: energia solară.

Energia solară este una dintre cele mai de preț resurse ale planetei noastre și a câștigat tot mai mult teren în ultima vreme, fiind nepoluantă, gratuită și nu în ultimul rând inepuizabilă.

Beneficiile pe termen lung ale sistemelor fotovoltaice sunt mai mult decât evidente, reducând costurile de producere a apei calde menajere, dar și contribuind la dezvoltarea unei culturi de consum sustenabil.

Constant Energy vine în întâmpinarea antreprenorilor punând la dispoziție servicii complete de consultanță, montaj, punere în funcțiune dar și o gamă variată de produse a celor mai buni producători de echipamente fotovoltaice.

𝑫𝒆𝒔𝒑𝒓𝒆 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑬𝒏𝒆𝒓𝒈𝒚

Constant Energy este o societate cu sediul în Ilfoveni, Dâmbovița, care oferă sisteme de înaltă calitate de la cei mai buni producători din fiecare domeniu, atât pe partea de fotovoltaic, cât și pe partea de ventilație.

*𝐸𝑣𝑒𝑛𝑖𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙 𝑠𝑒 𝑣𝑎 𝑑𝑒𝑠𝑓𝑎̆𝑠̦𝑢𝑟𝑎 𝑖̂𝑛 𝑐𝑜𝑛𝑑𝑖𝑡̦𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑚𝑎𝑥𝑖𝑚𝑎̆ 𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟𝑎𝑛𝑡̦𝑎̆ 𝑠𝑎𝑛𝑖𝑡𝑎𝑟𝑎̆, 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑎̂𝑛𝑑 𝑛𝑜𝑟𝑚𝑒𝑙𝑒 𝑖𝑚𝑝𝑢𝑠𝑒 𝑑𝑒 𝑎𝑢𝑡𝑜𝑟𝑖𝑡𝑎̆𝑡̦𝑖.

𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐢:

: 𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐜𝐜𝐢𝐚𝐝𝐛.𝐫𝐨

𝐬𝐢𝐦𝐨𝐧𝐚.𝐝𝐨𝐝𝐚𝐧@𝐜𝐜𝐢𝐚𝐝𝐛.𝐫𝐨

:𝟎𝟐𝟒𝟓.𝟐𝟏𝟎.𝟑𝟏𝟖