Pe 27 septembrie 2020, proiectele politice și administrative ale PSD erau confirmate de votul majorității dâmbovițenilor.

Fiecare primar, consilier local sau județean, precum și conducerea Consiliului Județean Dâmbovița își onorează promisiunile făcute!

Toate propunerile noastre se regăsesc în proiecte de peste 1 miliard de euro: sunt lucrări demarate, avem contracte de anvergură semnate, dar și protocoale încheiate cu ministere cheie în dezvoltarea județului nostru.

Am spus-o și o voi spune ori de câte ori am ocazia: toate sunt posibile doar datorită efortului de echipă, iar cei mai importanți membri ai acestei echipe sunt dâmbovițenii.

Prioritățile mandatului nostru au fost stabilite de locuitorii acestui județ și de nevoile fiecărei comunități în parte, chiar dacă acestea au avut un fundament politic, scopul fiind acela de elimina decalajele dintre mediul rural și urban și pentru a îmbunătăți viața fiecărui dâmbovițean.

Dâmbovița urmează parcursul unui județ care va deveni un motor și un pol de dezvoltare al regiunii noastre.

Totodată, pe 29 octombrie, voi prezenta dâmbovițenilor, detaliat, tot ceea ce am făcut în cei doi ani în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi, iar noi, așa cum v-am promis, suntem alături de dumneavoastră!