Inteligența Artificială în Business: Tendințe și provocări

            Cele mai importante evenimente ale toamnei se întâmplă numai la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și Coders Lab -Academia de IT au organizat ieri, 20 septembrie 2023,  Conferința: „Inteligența Artificială în Business: Tendințe și provocări”.

      În cadrul conferinței s-a discutat despre beneficiile pe care le aduce inteligența artificială în eficientizarea timpilor de lucru, dar și zonele unde se pot implementa AI-ul.

 De ce să implementăm instrumentele AI în business?

  • Productivitate crescută: Al poate automatiza sarcini repetitive, îmbunătățind eficiența și productivitatea în diverse industrii;
  • Analiză de date: Algoritmii inteligenței artificiale pot analiza rapid cantități mari de date, oferind informații valoroase pentru luarea deciziilor;
  • Disponibilitate: Sistemele bazate pe inteligență artificială pot funcționa continuu, oferind servicii și asistență non-stop;
  • Precizie îmbunătățită: Al poate îndeplini sarcini cu mare precizie, reducând erorile și îmbunătățind acuratețea în general.

      Programează-te la următoarea întâlnire pentru a afla cum poți implemneta instrumente de lucru AI pentru business-ul tău!

         Un obiectiv principal al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița este acela de a furniza informații utile, organizând periodic conferințe pe diverse teme de interes pentru mediului de afaceri.

      Mulțumim tuturor reprezentanților mediului de afaceri din județul Dâmbovița, pentru prezența la eveniment.