O nouă unitate de învățământ preșcolar a fost inaugurată în comuna Corbii Mari. Este vorba despre grădinița cu program scurt din satul Corbii Mari, unde își vor desfășura activitatea 3 grupe de copii.

Construcția are parter și un etaj și, în curând, cei 55 de preșcolari vor beneficia de cele mai bune condiții datorită dotărilor acestui nou spațiu educațional.

Investiția are valoarea totală de 2.051.091,12 lei și a fost realizată din fonduri alocate de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Prezent la acest eveniment, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, le-a urat celor mici și cadrelor didactice mult succes, a felicitat autoritățile locale pentru finalizarea acestui obiectiv de investiții, le-a încurajat să continue să implementeze proiecte și a dat asigurări că va sprijini în continuare investițiile din comuna Corbii Mari.

Alături de președintele Corneliu Ștefan și primarul comunei Corbii Mari, Ionuț Bănică, la inaugurarea celor două obiective au fost prezenți și vicepreședinții CJD, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, administratorul public Cristian Avanu, prefectul județului, Claudia Gilia, parlamentarii Carmen Holban și Ionuț Vulpescu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Ionuț Săvoiu, președintele AFM, Laurențiu Neculaescu, consilieri județeni și locali, primari dâmbovițeni, numeroși cetățeni din localitate.