A fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor de extindere a Secției de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Investiția se ridică la aproximativ 6.500.000 lei și este finanțată, în totalitate, din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Totodată, pentru dotarea acestei secții, se va achiziționa un aparat angiograf. Odată pus în funcțiune aparatul angiograf, pacienții nu vor mai fi transferați, cu ambulanța sau elicopterul, către spitale din București. În acest fel, intervențiile se vor face mult mai rapid aici, la Târgoviște.

Noul corp de clădire va avea aproape 450 mp și va fi compus din: Sala unde va funcționa aparatul angiograf; Cameră control; Cameră tehnică; Spațiu echipare medici; Depozit echipamente; Cabinet medici; Cabinet asistente; Depozit materiale sterile și instrumentar steril; Grup sanitar personal femei; Grup sanitar personal bărbați; Vestiar personal femei; Vestiar personal bărbați; Cameră infirmiere; Windfang acces personal; Hol acces personal; Spațiu preoperator; Spațiu postoperator; Grup sanitar pacienți; Spațiu dezechipare pacienți; Windfang acces pacienți; Hol acces pacienți; Camera curățenie și depozit materiale curățenie; Spălare instrumentar; Depozit deșeuri medicale.

Extinderea Secției de Cardiologie este cel de-al treilea proiect pe care îl implementăm la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgoviște.