S-au purtat primele discuții cu președintele Asociației HORECA, Valentin Lixandroiu și membrii Consiliului Director din care fac parte Bogdan Hincu, Oana Voicu, Bogan Berentan și Stefania Stroica dar și cu președintele Camerei de Comert Dambovita, Valentin Calcan.

Mediul privat din domeniul ospitalității se implică în dezvoltarea turismului dâmbovițean, iar deschiderea către dialog și colaborare este primul pas către un efort de echipă în ceea ce privește promovarea județului în industria de turism la nivel național și internațional.

Consiliul Județean Dâmbovița are proiecte care, odată finalizate, vor duce la creșterea atractivității județului nostru, dar și la creșterea notorietății tuturor localităților cu potențial turistic:

Telegondola urbană Curtea Domnească – Mănăstirea Dealu. Se lucrează la nota conceptuală;

Reabilitarea Fostei Școli de Cavalerie –  se va scoate la licitație proiectarea;

Dezvoltarea infrastructurii de turism în zona Padina-Peștera – suntem la faza de achiziție documentație tehnică;

Dezvoltarea infrastructurii de turism prin reabilitarea Taberei Căprioara, comuna Moroeni – documentația tehnică se află în evaluare pe platforma de achiziții publice;

📍 Proiectul de reabilitare și protejare a monumentelor istorice de la Curtea Domnească din Târgoviște. Lucrările se apropie de finalizare, drept dovadă fiind faptul că, săptamana aceasta, se vor da jos schelele care înconjoară Turnul Chindiei.  

✅ Județul Dâmbovița are un potențial turistic imens, iar acesta trebuie valorificat la adevărata lui valoare.

🤝 Numai împreună putem reuși!