Construit prin Programul Județean de Dezvoltare Locală al Consiliului Județean Dâmbovița, centrul medical era mai mult decât necesar, iar datorită acestuia oamenii de aici vor putea beneficia, aproape de casă, de consultații medicale, diagnosticare, tratament și servicii de îngrijire primară.

Investiția totală s-a ridicat la aproximativ 2.000.000 de lei, contribuția Consiliului Judeţean Dâmboviţa fiind de peste 800.000 de lei.

Niciun efort nu este prea mare atunci când vorbim de sănătatea dâmbovițenilor, iar acolo unde administrațiile locale nu au resursele necesare, am promis identificarea unei soluții prin care să asigurăm asistență medicală de calitate, accesibilă și modernă pentru locuitorii comunităților respective.

De trei ani, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, contribuim consistent la îmbunătățirea serviciilor medicale din mai multe comune ale județului nostru.

Prin PJDL I, II și III finanțăm construirea, modernizarea și reabilitarea a 9 astfel de centre medicale. Toate acestea se ridică la valoarea de 21.000.000 de lei, 8.770.000 de lei fiind sprijinul financiar acordat de Consiliul Județean Dâmbovița.