Am prelungit înscrierile până la data 17 februarie 2023, la Conferința „Soluții de finanțare pentru afaceri de succes în 2023”.

       Conferința care se va desfășura în data de 22 februarie 2023 la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Calea Câmpulung, Nr.6A, Mun. Târgoviște, între orele 10.00 – 14.30, îi are ca invitați pe experții GOODWILL CONSULTING și PORSIM BLUE PROJECT.

        În cadrul evenimentului, gazdele vă vor face cunoscute informații actualizate privind actualele și viitoarele programe de finanțare nerambursabilă, menite să sprijine mediul de afaceri dâmbovițean și pe noii antreprenori ce doresc consiliere în demararea unei afaceri.

Pentru identificarea celei mai potrivite surse de finanțare, luând în considerare programele de actualitate și domeniul de interes al beneficiarului, vă propunem abordarea următoarelor teme:

  • Digitalizarea IMM-urilor prin PNRR

Susținem digitalizarea prin soluții integrate pentru transformarea afacerii tale

  • Programul Operațional Regional 

                Sprijin IMM de până la 1 milion de euro pentru domeniile Servicii ,Producție și HORECA

  • Programul Național de Dezvoltare Regională /Planul Național Strategic

Sprijin pentru sectorul agricol

  • Fondul de Modernizare-Parcuri Fotovoltaice

Tranziția și digitalizarea către surse regenerabile de energie

       Deoarece, este important să te asiguri că proiectul implementat va avea șanse de reușită, introducem în programul conferinței  partenerii de la GARANTI BBVA, care vin cu soluții de creditare pentru afacerea ta.

       Vă așteptăm să ne fiți alături la Conferința de Business nr.1 dedicată antreprenorilor care vor să valorifice noi oportunități.