„2020 a fost pentru PSD Dâmbovița anul în care organizația și-a redobândit statutul de principală forță politică a județului nostru!

Pe 27 septembrie 2020, PSD Dâmbovița avea să răstoarne și să facă uitate rezultatele slabe ale alegerilor europarlamentare și prezidențiale din 2019.

Echipa PSD Dâmbovița a câștigat 63 de mandate de primar, majoritatea în Consiliul Județean Dâmbovița și postul de președinte al Consiliului Județean. A fost o muncă de echipă din care, am spus-o și o voi spune întotdeauna, mă mândresc că fac parte! Toate acestea s-au datorat însă celor care ne stau alături: cetățenii acestui județ! Alături de colegii mei, am luat la pas fiecare sat, comună, oraș și municipiu din județul nostru. Am discutat cu oamenii, am stabilit împreună ce trebuie să facem, am prioritizat nevoile fiecărei localități spunându-le tuturor: toți suntem dâmbovițeni și trebuie să dăm ce e mai bun în noi pentru Dâmbovița, nu pentru un partid, nu pentru un anumit lider!”, a declarat președintele PSD Dâmbovița și al Consiliului Județean, Corneliu Ștefan.

Liderul social democrat dâmbovițean amintește și greutățile pe care le-au întâmpinat noii aleși PSD, în contextul guvernării PNL USRPLUS și a „pedepsirii” județului pentru aceste rezultate prin tăierea sistematică și periodică de sume și fonduri, mergând până la ocolirea completă a municipiului Târgoviște sau a județului la rectificările bugetare.

 Din 28 septembrie, ne-am pus la dispoziția oamenilor cu bună-credință, cu tot ceea ce ne stă în putere și cu toată priceperea noastră, pentru binele tuturor locuitorilor acestui județ. Nu a fost un început de mandat ușor! Cu un guvern care, în continuare, împarte consiliile județene și primăriile în funcție de culoarea politică a președintelui sau a primarului, lucrurile se mișcă altfel decât ar trebui! Însă cu voință și multă, multă determinare am reușit să așezăm Dâmbovița pe drumul unui județ în dezvoltare!

Luna viitoare, pe 29 octombrie, la un an de la depunerea jurământului ca președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, voi ieși în fața dâmbovițenilor cu tot ceea ce am făcut în acest an.

Pentru 27 septembrie 2020, vă mulțumim! Ați fost alături de noi, iar noi, așa cum v-am promis, suntem alături de dumneavoastră!”, a mai transmis președintele PSD și al CJD, Corneliu Ștefan.