Astăzi, a avut loc conferința de alegeri a Organizației Femeilor Social-Democrate Târgoviște.

OFSD Târgoviște a fost condusă, până astăzi, de doamna deputat Carmen Holban, iar datorită acesteia, în ultimii ani, implicarea doamnelor și domnișoarelor în viața politică și administrativă a municipiului a fost mult mai vizibilă.

Cele 200 de doamne și domnișoare, membre ale PSD Târgoviște, au votat-o în unanimitate pe Luciana Cristea în funcția de președinte al OFSD Târgoviște.

Totodată, a fost votat și biroul de conducere al organizației. Acesta este compus din vicepreședintele Ana Maria Gheorghe, Rodica Nicolae, Nicoleta Dobrițoiu, Ileana Nicolaescu, Doina Boboacă, Iolanda Marinescu, Maria Gălbenuș, Maria Stoicescu, Monica Ilie, Maria Diculescu și Mihaela Vulpoi. Secretar executiv al OFSD a fost desemnată Elena Sprințaru. Din biroul de conducere mai fac parte: Gabriela Istrate, Mădălina Sanda, Ramona Voinescu, Anca Tudora, Gabriela Barău, Adriana Tudose, Alice Radu și Gabriela Costescu.

PSD Dâmbovița îi mulțumește doamnei deputat Carmen Holban pentru toată activitatea desfășurată în fruntea OFSD Târgoviște, iar recent alesei președinte, Luciana Cristea, și echipei sale, succes în toate proiectele politice.