Continuă campania de recrutare de cadre medicale pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. Trebuie să asigurăm cele mai bune condiții de tratament, dar și cei mai buni medici. Este bine știut faptul că pentru a aduce cei mai buni medici, aceștia au nevoie de condiții optime în care să își trateze pacienții, iar acest lucru se întâmplă în momentul de față la Spitalul Județean de Urgență.

Astfel, în acest moment se lucrează la: construirea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Proiectul are o valoare de peste 18.000.000 de lei, extinderea, modernizarea și reabilitarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean! Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 8.100.000 lei.

De asemenea, săptămâna viitoare se finalizează licitația pentru extinderea Secției de Cardiologie a Spitalului Județean, unde ne dorim să achiziționăm și un angiograf. Suma estimată pentru implementarea proiectului este de 2.000.000 de euro.

Totodată, vă reamintesc că, în ultima perioadă, am reușit să aducem în Dâmbovița 23 de medici și un farmacist.

Vreau să acoperim toate specializările, astfel încât dâmbovițenii care au nevoie de consult sau tratament să beneficieze aici, la Târgoviște, de toate serviciile necesare, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.