S-au împlinit fix 8 ani din ziua în care preluam atribuțiile de primar interimar al municipiului, într-un moment-cheie. Se schimba liderul, dar mai ales paradigma de conducere administrativă a orașului. Țin minte la perfecție ce am spus atunci, că nu văd ca pe un trofeu funcția, ci ca o preluare uriașă de responsabilitate, pe care sper să fiu capabil să o gestionez. Nu era nimic fals, nimic superficial sau propagandistic. Așa am simțit din prima clipă când mi-am asumat asta.

Și acum, reperul: începând din acea zi de 19 februarie 2015, odată cu închiderea acestui mandat, devin cel mai longeviv primar al municipiului Târgoviște. Ceva absolut incredibil pentru mine, personal, o etichetă pe care o privesc cu umilință și recunoștință.

Multă, multă recunoștință. Pentru că eu n-aș fi însemnat nimic fără echipa din jurul meu, fără colegii care m-au sprijinit continuu și, MAI PRESUS DE ORICE, fără voi, târgoviștenii! Când am spus, acum 8 ani, că am voință și putere de muncă, ați crezut în mine; și ați reconfirmat această încredere când am venit să vă cer, direct, susținerea. De două ori. Iar astăzi, Târgoviștea noastră este mai bine datorită vouă, în primul rând.

Cel mai longeviv primar al fostei Cetăți de Scaun a Țării Românești. O imensă onoare care obligă la smerenie, la modestie și la datorie față de acest loc, pe care-l iubesc și pe care-l numesc ACASA. Acum 8 ani a început.

…to be continued